Şərablarımız üçün istifadə etdi- yimiz üzümləri Azərbaycanın tam mərkəzində, Baş Qafqaz sil- siləsinin cənub yamacında, yüksək və orta dağ silsilələrində, Acıno- hur və Alazan Haftaran vadilərinin ovalığında yerləşən İsmayıllı bölgəsindəki bağlarımızda yetişdi- ririk. Buranın təbii şəraiti çox fərqlidir, belə ki, günəşli günlər və sərin gecələr arasındakı kəskin temperatur fərqi üzümün düzgün yetişməsi üçün ideal bir mühit yaradır.
Azərbaycan şərabçılıq tarixinin tarixi 5000 ildən çoxdur. Əksər mütəxəssislər şərabçılıq beşiyinin Qafqaz dağları bölgəsində, üzümlərin həmişə dağətəyi və vadilərdə təbii olaraq böyüdükləri yerlərlə razılaşırlar.
Bənzərsiz təbii şərtlər - günəşli günlər və sərin gecələr arasındakı kəskin temperatur fərqi qanadının düzgün olgunlaşması üçün ideal bir mühit yaradır.